Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Korekta + I -

Mike

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes za korekta systemu oceniania ?

• Tak
      31
    • Nie
      7
    • Nie mam zdania
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iz moj autorytet na forum jest coraz mniejszy to pozostawiam glos publicznosci (Tak wlasnie tobie...)

Otoz chcialbym wprowadzic korekte w systemie reputacji gdyz jak wiadomo ten system na dzien dzisiejszy to syf...

Moj pomysl to ograniczenie "oceniania" ze wszytkich postow do tylko pierwszego postu ktory stanowi podstawe tematu (post autora tematu) Dzieki temu system reputacji nabralby prawdziwego znaczniea...

pozdrawiam

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Witam. Jako iz moj autorytet na forum jest coraz mniejszy to pozostawiam glos publicznosci (Tak wlasnie tobie...)

Otoz chcialbym wprowadzic korekte w systemie reputacji gdyz jak wiadomo ten system na dzien dzisiejszy to syf...

Moj pomysl to ograniczenie "oceniania" ze wszytkich postow do tylko pierwszego postu ktory stanowi podstawe tematu (post autora tematu) Dzieki temu system reputacji nabralby prawdziwego znaczniea...

pozdrawiam

I ja jestem tego zdania aczkolwiek z jednej z "odpowiedzi" mam coś kolo 80 plusików ;D hehe... ale masz racje.. ale np.

http://www.mpcforum.pl/topic/197173-spis-hackow-do-metin2-boty-cheaty-bugi-dmg-hacki-1-hit-killery-etc/

Byłby problem bo temat jest łączony z 2 w 1 wiec musieliby oceniać oba ...

Ale mysle że jestem na tak;)

Wtedy nie byłoby w odpowiedziach:

Aha. Działa. Leci+

Daj minus ------

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

I ja jestem tego zdania aczkolwiek z jednej z "odpowiedzi" mam coś kolo 80 plusików ;D hehe... ale masz racje.. ale np.

http://www.mpcforum.pl/topic/197173-spis-hackow-do-metin2-boty-cheaty-bugi-dmg-hacki-1-hit-killery-etc/

Byłby problem bo temat jest łączony z 2 w 1 wiec musieliby oceniać oba ...

Ale mysle że jestem na tak;)

Wtedy nie byłoby w odpowiedziach:

Wystarczy jak 1 ocenią.

Pomysł ma sens. Jest objęty argumentami i podoba mi się.

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za i tak jak Joquain powiedział wtedy nie było by tych głupich tekstów.

Jak najbardziej mam takie samo zdanie jak Mou czyli "ten pomysł ma sens" :).

Pozdrawiam.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Jestem Za ;) Ale Można Było by Zrobic Tak..Ktoś Pomogł Daje + a - Odstawic na Bok Czyli Usunąć

Pozdrawiam

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Nikt nie pomyślał o tym, że nie można wtedy podnieść reputacji osobie, która wypowiedziała się wewnątrz tematu.

Usuńcie tą reputację w chuj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Reputacja jest nie potrzebna , lepiej dodajcie jakies Pochwały etc... bo tak dzieci sie zawsze dorwa i daja - osobie ktora naprawde pomaga ;)

ta, a wtedy bd "daj pochwałę". Repu tak czy siak pewnie zostanie i tyle z tego bd. ;x

Opublikowano

Mnie nie interesują plusy ani minusy aczkolwiek pomysł ciekawy, ale jest mały problem.

Nikt nie pomyślał o tym, że nie można wtedy podnieść reputacji osobie, która wypowiedziała się wewnątrz tematu.

Usuńcie tą reputację w chuj.

Popieram.

Wywalić te plusy i minusy.

Me gusta.

Opublikowano

Albo wprowadzić kary:

-Warn 10%, dla osoby która domaga się +/- w sygnie.

-Jeżeli sytuacji się znowu powtórzy warn, ale tym razem 3x większy czyli 30%.

-Jeżeli sytuacji powtórzy się 3 raz - Ban na 2 tygodnie.

Odechce się im "plissss daj minósa"

Opublikowano

Jestem za jeśli chodzi o temat, mimo, że zwisa mi reputacja. Przynajmniej nie byłoby już w podpisach:

ZBIERAM - PLIS DAJ - PLIS!

JAK JESTEŚ NIEDOJEBANY DAJ +!RZAL

Reputacja jest niepotrzebna. Mi podoba się system "piw" na phpbb by przemo :P.

A najlepiej to wyjebać te całe gwiazdki i reputacje ;).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

sorry że tak późno ;D ale jak to się mówi lepiej późno niż wcale ;)

jestem jak najbardziej za, powinno się oceniać autora tematu bo to on przeważnie daje hacka, tuta, pokazuje buga itp. to powinno się liczyć a nie jakieś bez sensowne posty ...

Opublikowano

a ja jestem na nie, co jeśli ktoś prosi o pomoc i mu udzielisz odpowiedzi? raczej mało komu będzie sie chciało szukać potem tematu kogoś kto mu pomógł...

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

a ja jestem na nie, co jeśli ktoś prosi o pomoc i mu udzielisz odpowiedzi? raczej mało komu będzie sie chciało szukać potem tematu kogoś kto mu pomógł...

od tego jest forumowa szukajka

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

od tego jest forumowa szukajka

albo zwykłe podziękowania, jeśli ktoś pomaga to po to żeby właśnie otrzymać to jedno słowo.

Opublikowano

Nie zgadzam się z tym, przecież tematy to nie są same tutoriale, czasami ktoś prosi o pomoc, a wtedy np. w 4 poście jest dopiero satysfakcjonująca nas odpowiedź.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To i tak nic nie zmieni. Polak potrafi. I to obejdą zakładając jakieś bzdurne tematy nagle posiadające masę repy.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...